View Single Post
  #12  
Old March 26th 10, 05:30 PM posted to microsoft.public.word.docmanagement
Joseph Talbott[_2_]
external usenet poster
 
Posts: 37
Default Styleref - disappearing reference

To close out this thread, Suzanne looked at the offending portion of my
document and determined that the missing text was tied up in Track Changes.
Once the changes were accepted (or probably deleted too) the StyleRef text
appeared normally. It was a great catch Suzanne.

"Suzanne S. Barnhill" wrote:

If you'd like to send me the misbehaving portion of the document, I'll take
a look.

--
Suzanne S. Barnhill
Microsoft MVP (Word)
Words into Type
Fairhope, Alabama USA
http://word.mvps.org

"Joseph Talbott" wrote in message
...
Thanks Suzanne. I agree that there *should* be an empty paragraph, space
or
something formatted with the style but I can't find it. I have selected
all
occurrences of the referenced style and counted them and have even gone so
far as to clear all assigned styles in the pages around the Styleref
placement (going from where it worked correctly before the broken
connection
to where it worked correctly after it) and reassign the styles to make
sure I
didn't miss anything. Nothing changed and the mystery remains. I am not
going
to lose any sleep over it but I hate not being able to find a solution,
especially with a feature I use a lot.
Thanks again for weighing in on this one.
Joe

"Suzanne S. Barnhill" wrote:

My experience has been that there *is* an empty paragraph or space or
*something* formatted with the style; it can be very elusive, however.

--
Suzanne S. Barnhill
Microsoft MVP (Word)
Words into Type
Fairhope, Alabama USA
http://word.mvps.org

"Joseph Talbott" wrote in
message
...
I am using Word 2003 in a Windows XP Pro environment. I have a document
which
uses the StyleRef field in the footers to assist the reader when
navigating
the, rather large, document. On one page, in the middle of a lengthy
section,
the StyleRef does not show the text referenced. All of the other
footers
in
the section show the text correctly (I am using odd and even pages and
they
look great), there actually is text on the page using the referenced
style
(although that shouldn't matter), and there isn't an "empty" or blank
spot
on
the page which has the referenced style assigned to it (I did a search
on
the
style and everything looked normal). I tried deleting and replacing the
StyleRef field and the referenced text with no success. Any
suggestions?


.


.

Ads