A Microsoft Word forum. Microsoft Office Word Forum - WordBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Microsoft Office Word Forum - WordBanter forum » Microsoft Word Newsgroups » Formatting Long Documents
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

attached a template to a document



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old December 1st 04, 08:26 PM
Corey
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default attached a template to a document

I really hope someone can help me this one...

I attached a template to a document to bring in styles - mostly
because the 'organizer' has proven nothing but trouble - but that's
another story.

The template attached as it should - but now when I open a new
document in word it is no longer a blank (normal.dot-derived)
document. It contains a few of the styles from the template I attached
to the other document - and several of those style definitions have
been distorted.
I have tried to remove the template attachment from the original
document- which appears to do nothing but distort those styles even
further.

Normal.dot is still intact - I haven't messed up THAT bad...

Does anyone have any insight?

Thanks - Corey
Ads
  #2  
Old December 2nd 04, 05:24 AM
Charles Kenyon
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

answered in another newsgroup. please do not multipost.
--

Charles Kenyon

Word New User FAQ & Web Directory: http://addbalance.com/word

Intermediate User's Guide to Microsoft Word (supplemented version of
Microsoft's Legal Users' Guide) http://addbalance.com/usersguide

See also the MVP FAQ: http://www.mvps.org/word which is awesome!
--------- --------- --------- --------- --------- ---------
This message is posted to a newsgroup. Please post replies
and questions to the newsgroup so that others can learn
from my ignorance and your wisdom.

"Corey" wrote in message
om...
I really hope someone can help me this one...

I attached a template to a document to bring in styles - mostly
because the 'organizer' has proven nothing but trouble - but that's
another story.

The template attached as it should - but now when I open a new
document in word it is no longer a blank (normal.dot-derived)
document. It contains a few of the styles from the template I attached
to the other document - and several of those style definitions have
been distorted.
I have tried to remove the template attachment from the original
document- which appears to do nothing but distort those styles even
further.

Normal.dot is still intact - I haven't messed up THAT bad...

Does anyone have any insight?

Thanks - Corey



 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Autotext exclusive to a New Document Template I Create in Word 200 KM1 Microsoft Word Help 2 January 23rd 05 05:03 AM
save and send document without sending template references andrew Microsoft Word Help 2 January 13th 05 10:49 PM
Custom toolbars in Word 2000 - not saving to document or template? RS Lanigan Microsoft Word Help 4 December 10th 04 06:31 PM
"Do you also want to save changes to the document template?" messa JoanN Microsoft Word Help 2 December 9th 04 08:17 PM
attach a template to a document Corey Microsoft Word Help 1 December 2nd 04 02:30 AM


All times are GMT +1. The time now is 08:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2020 Microsoft Office Word Forum - WordBanter.
The comments are property of their posters.