Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1   Report Post  
Posted to microsoft.public.word.tables
Toni Toni is offline
external usenet poster
 
Posts: 23
Default text formatting issue

I've been using a template in word for a couple years. This is a table
template created for a newsletter. It is created in the web layout view every
time, so as to see the images that are inserted and the correct layout. The
table is 2 columns and 5 rows with the first, second and last rows merged
across columns. When I worked in the template today, something has change in
Word to throw the formatting of the left column off in the unmerged rows. The
text appears to continue past the right column, but you can't see it. If I
change the view to "normal," the text looks normal, but the images disappear.
I've opened the document up on two other computers and it looks normal as if
nothing is wrong (in the web layout view). I've looked at the formatting
style and nothing seems to have changed. I've checked formatting marks and it
all appears normal. I'd appreciate any help in trying to fix this problem.
Also, every previous newsletter that I've done with the template opens
incorrectly now, so I believe it may be something in Word itself and not just
that the document I worked on.

Thanks
  #2   Report Post  
Posted to microsoft.public.word.tables
Stefan Blom Stefan Blom is offline
external usenet poster
 
Posts: 8,428
Default text formatting issue

Did you change printers recently? Try reinstalling (or updating) the printer
driver.

--
Stefan Blom
Microsoft Word MVP



"Toni" wrote in message
...
I've been using a template in word for a couple years. This is a table
template created for a newsletter. It is created in the web layout view
every
time, so as to see the images that are inserted and the correct layout.
The
table is 2 columns and 5 rows with the first, second and last rows merged
across columns. When I worked in the template today, something has change
in
Word to throw the formatting of the left column off in the unmerged rows.
The
text appears to continue past the right column, but you can't see it. If I
change the view to "normal," the text looks normal, but the images
disappear.
I've opened the document up on two other computers and it looks normal as
if
nothing is wrong (in the web layout view). I've looked at the formatting
style and nothing seems to have changed. I've checked formatting marks and
it
all appears normal. I'd appreciate any help in trying to fix this problem.
Also, every previous newsletter that I've done with the template opens
incorrectly now, so I believe it may be something in Word itself and not
just
that the document I worked on.

Thanks



Reply
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Formatting issue Brad Vogt Microsoft Word Help 2 February 17th 09 06:25 PM
Formatting Issue SherryL Microsoft Word Help 2 September 19th 08 10:22 PM
Keep With Next Formatting Issue Jason Gay Formatting Long Documents 2 January 25th 07 04:39 AM
Formatting Text on a Label: Justification Issue [email protected] Microsoft Word Help 3 December 19th 06 07:33 PM
Formatting Issue in Form Text Field dleepoff Microsoft Word Help 0 May 31st 06 09:39 PM


All times are GMT +1. The time now is 02:02 AM.

Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2023 Microsoft Office Word Forum - WordBanter.
The comments are property of their posters.
 

About Us

"It's about Microsoft Word"